Lokaler til leie

Edlandshuset er et trivelig hus med lyse, trivelige selskapslokaler fordelt over to etasjer. Lokalene er godt egnet for kurs, konferanser og selskapeligheter og er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Våre beboere har mulighet til å leie gjesterom

Første etasje

Første etasje i Edlandshuset har plass til opptil 50 personer i en bordsetning. Lokale har et fullt utstyrt kjøkken med dekktøy til 50 stk. Lokalet har musikkanlegg og det er mulig å leie prosjektor av borettslaget. I lokalet finner dere også sittegruppe til 10 personer og utgang til solvendt terrasse med utemøbler.

 

Gjesterom

I Edlandshuset er det laget i stand 2 gjesterom til bruk for beboerne i borettslaget. I gjesterom 1 er det køyplass til 2 personer med dobbel sovesofa. I gjesterom 2 er det køyplass til 3 personer, det har to enkle senger og en enkel sovesofa. Begge rom er utstyrt med dyner og puter. Dynetrekk, laken og håndkle holdes av leietaker. Det er felles bad og dusj på gjesterommene.

Kjelleren

I kjelleren er det plass til 25 personer i en bordsetting og kjøkkenet har dekktøy til 25 personer. Det er fliser med varmekabler i gulv og dimensjonert ventilasjonsanlegg. Lokalene har egen inngang og garderobe, og det er mulighet for å benytte hagen. Lokalet har musikkanlegg.

Avbestillingsfrist

Avbestillingsfrist av booket lokale 1 uke. Ved avbestilling/ kansellering 6 dager eller mindre før leiedato blir det fakturert med 500 kr + fakturagebyr, totalt 600 kr

NB! Leietakere  av selskapslokaler må være klar over at det kan bo gjester i gjesterommene og må vise hensyn til det.

Og gjester på gjesterommene må også vise hensyn hvis selskapslokalene er er i bruk.

Regler for gjesterom her