Ladestasjoner for El-bil

Ladestasjoner for el-bil

Ladestasjoner for el-bil

I Rosenli borettslag har vi totalt 15 ladere som beboerne kan benytte seg av. Disse laderne er forbeholt EL-biler, men beboere med plug-in-hybrider kan få tilgang så lenge det er god kapasitet.

Det er 6 stk. «gamle» på enden av Digranesveien 9, disse er kun et strømuttak hvor det er beregnet å bruke laderen som følger med bilen, det er 16 amp på hver, avsluttet i en rundstiftkontakt.

Nederst på den store parkeringsplassen er det 9 smartladere fra Wallbox som gir max 32 amp, tre fase ladestrøm.  Alle har type ladekabel type2. (Det finnes overganger å få kjøpt.)

Vi har fortsatt god kapasitet, og foreløpig er det lite sannsynlig at det skal være fullt når du kommer for å lade. Vi registrerer imidlertid at flere og flere får seg EL-bil, og ber deg som eventuelt benytter deg av ladeløsningen vår, rette deg etter følgende regler:

 1. Appen varsler når ladningen er ferdig. Elbilen skal ikke være til hinder for andre som vil lade
 2. Sett ladekabelen fint tilbake etter bruk
 3. Parker innenfor de oppmerkede linjene
 4. Ladeplassene er kun for elbiler, andre biler som parkerer der vil bli borttauet.

Registering

 • Send ladeforespørsel på e-post til vaktmester@rosenli.no eller leder@rosenli.no
 • Du vil motta en e-post fra Wallbox når du er blitt lagt til i systemet vårt
 • Last ned Wallbox appen. Fra Appen er det enkelt å koble seg opp til de ulike laderne, alternativt kan du bruke en av de to master laderne med touch-skjerm og pinkode.

Kostnad og Betaling.

 • Kostnaden for å lade er: (Gjennomsnittlig Årlig kwh + 1,5 kr x ladeforbruk)
 • I appen er det enkelt å holde øyet med ladeforbruket
 • Faktura vil bli sendt ved årsskiftet

Avregistering

 • Send e-post til vaktmester@rosenli.no eller leder@rosenli.no for å avregistrere deg. Vi vil da fakturere deg for resterende beløp.